Политическа партия НОВА СИЛА навърши една година
        На 19.09.2010 г. активисти на политическа партия НОВА СИЛА отпразнуваха една година от учредяването на партията.
        На тържеството бе отчетено, че за тази изминала година обществено-политическото положение в България се е влошило още повече. Но освен НОВА СИЛА не се е появил друг политически субект, който да предлага решение на проблемите: останалите политически партии и заявки за предстоящи политически формирования се занимават единствено със своите организационни кризи, а не с реалните проблеми на българските граждани.
        С цел запазване на статуквото (ясно е кому е изгодно то) разни умници под наем се напреварват да обясняват, че „Няма алтернатива... Сегашното правителство може да прави грешки, но друго не е възможно... Ако пък е възможно, то е на основата на БСП, със съответни политически присаждания...”.
        Е, не е вярно. Очевидно е нужно нещо наистина ново. И го предлага само НОВА СИЛА. Защото НОВА СИЛА го е създала като идея и проявява политическата доблест да го защитава като позиция. Защото НОВА СИЛА не е обвързана с колониални ангажименти към тези задгранични „доброжелатели”, които доведоха България до сегашната национална катастрофа.
        НОВА СИЛА израстна. И се хваща на работа.
        Честито, братя българи! Нали не сте забравили, че девизът на НОВА СИЛА е: Спасение за България!

Антон Сираков
19.09.2010 г.