Защо НОВА СИЛА подкрепя Путин



        Защото Путин показа и доказа, че е най-добрият за Русия, а оттам и за света, към който принадлежи и нашата многострадална България. А нас ни интересува преди всичко България.
        Защото никой от сегашните му опоненти не може да се сравнява с него. Говорим за избори с кокретни кандидати, а не с абстрактни пожелания.
        Защото срещу Путин се обявиха същите, от които България винаги досега само е губила и продължава да губи. Същите, които организират провокации, лишени от морал. И разпространяват позиции, в които липсват каквито и да било аргументи.
        Защото организаторите на провокациите срещу Путин разгласяват шумно анемичните платени протести, а премълчават многохилядните демонстрации в полза на Путин.
        Защото провокаторите побързаха да сравнят Путин със Сталин, когато Путин заяви: „Победа будет за нами!”. И въпросът не е в това, че тази фраза за първи път е произнесена не от Сталин, а от Вячеслав Михайлович Молотов (Скрябин). По-важен е фактът, че сега срещу паметта на Сталин говорят от същия лагер, от който навремето са молели живия Сталин да ги спаси. Да ги спаси от техния собствен проект Хитлер, когато той е излязъл от контрол.
        А всичко в този свят се повтаря. Включително човешката история. И не винаги като фарс.


Антон Сираков
Председател на политическа партия Нова Сила